Förkärleken för nystarter

Rubriken borde kanske snarare vara “ångesten inför att återuppta och ta tag i”. Vi lämnar vår gamla blogg vind för våg, men den finns kvar där ute, om någon måste läsa gamla inlägg om Ninya för att somna om kvällarna. Frukta intet. Vi startar om nytt här, med ett nytt namn, ny design och numera är vi ju faktiskt tre – och ninyagator är ju tillägnat Ninya i första hand. Vilket såklart inte spelar någon roll, ursäkter för att få starta om. Men jag startar väl om om jag vill, min blogg, mina regler.

Efter det där försvarstalet kan jag ju fortsätta med att berätta att ingenting är förändrat, förutom att vi har ett nytt snitsigt namn, där jag kan skaffa hur många hundar jag vill utan att byta. Såvida den är galen, men galna hundar är det enda som platsar hos mig.

Har hänt så galet mycket sedan jag bloggade sist, får blogga ikapp lite. Bor tillfälligt hos Petra och har varit här i snart tre veckor, stannar en vecka till. Jag övningskör ganska intensivt och tränar hundarna massor med bra sällskap och trillar omkring i skogen i gummistövlar.

Nu är vi igång, nu kör vi!

Hej nya bloggen!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s