Härja ~ 6 månader

Medan jag får ordning på allt i nya bloggen så bjuder jag på en liten filmsnutt från när vi var och tränade i Lerviks hundhall häromdagen. En välplanerad och bra träning för första gången för Härjas del, och fan vad bra det kändes. Jag säger hela tiden att jag är så dålig på att träna valpen och att den inte kan någonting. Jämför henne med Ninya i samma ålder, då Ninya kunde hela lydnadsettan och massa flashiga saker. Men igår när jag tog ut henne på riktig träning överbevisade hon mig, hon kan massor, fattar snabbt och kommer bli jäkligt ball!

Finns inget finare än en riktigt snygg IPO-lydnad, har snackat med Härja om målet på 300p. Vi jobbar på det!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s