bra hundliv, dåliga matterutiner!

Sitter med en kopp kaffe och borde verkligen vara på väg i säng, men är långt därifrån. Har tränat lydnad med och fysat Ninya tillsammans med Amelie och Jessie. Härja har fått hänga på, springa lite lös och haft vilodag. Sen jag kom hem till Stockholm har vi spårat 6 spår, tränat 5 ordentliga lydnadspass, 3 fyspass och de har fått springa lösa varje dag, bra hundliv och de har varit trötta och nöjda. Ren glädje att se dem sova så djupt hemma, gå så samlade i koppel på kvällen och höra deras små snarkningar på natten. Nöjda hundar är rörande, på ett sjukt sätt som man antagligen bara kan förstå om man har högaktiva hundar som verkligen blir nöjda och glada efter en dags rejäl aktivering.

Däremot har min skola och jobbsökande blivit lite lidande, det är ingen panik med jobb än så länge, men söka kan ju vara bra – känns väldigt oödmjukt att vänta till sista sekunden och fortsätta lita på min fruktansvärda tur (?) jag haft hittills. Så nu ska jag klunka kaffe, söka tusen jobb, plugga och betala fakturor.

Imorgon ska vi dessutom upp tidigt för att hinna ut i skogen för äventyrspromenad, samt spåra innan djuren ska få vara själva några timmar då jag ska på bio – uppvaktad sådär dagarna innan min 21års dag av min lillebror.

Ni vet när man borde plugga, men bloggar istället…. Ska uppdatera er om lite tankar kring Ninyas spår och lydnad, samt Härjas spår – när jag pluggat ikapp lite.

Ni får en gammal bild på Härja så länge

2014-09-21 11.48.04

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s