HD/ED-domen, nervös väntan!

Härja var inne och gjorde sin HD- ED-röntgen i måndags. Hon är alltid så fin hos veterinären, helt galen som vanligt, men positiv och social mot allt och alla. Något upprörd över de tre katterna i väntrummet och det faktum att hon inte fick packa upp allt det där godiset de hade till försäljning i receptionen.  

 

Hon tog, som vanligt, ca sju år på sig att somna, men till slut somnade hon i mitt knä, lätt gnyende. Det är så sjukt obehagligt när hon sövs, för hon hoppar över andetag jätteofta – och så även nu. Jätteoroligt och inte alls kul, även fast man vet att det är relativt vanligt när man söver dem. Hon är också några jävligt tunga 22 kg när hon sover, byggd som en liten stridsvagn är hon. 

Själva röntgen gick bra, vi behövde inte ta om några bilder utan första försöket på både höfter och armbågar kunde skickas in. Nu är det bara bara den olidliga väntan på SKKs dom som väntar oss, då de läser av på tisdagar kommer vi få veta i mitten av nästa vecka. Hennes kullbror har C – men vi håller tummarna för framförallt fria armbågar, men såklart mer än gärna minst B på höfterna. Lilla yrvädret! Håll tummarna!

  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s