Onlinekurs

image

ONLINEKURS FRITT FÖLJ

Vill ni ha flexibel och anpassningsbar coaching och stöd i lydnadens roligaste moment, vilket såklart är fritt följ, så är onlinekonceptet något för er! Onlinekursen går i två nivåer, inlärning- och fortsättningsnivå. Referenser kring kursen finns att få!

I grupper om 6 deltagare per nivå går vi igenom inlärning, finliret och era individuella frågor i 6 st lektioner med förklarande text- och filmmaterial. En lektion i veckan behandlar en eller flera utvalda delar av det fria följet – olika övningar, hur jag tänker och tränar. Inom varje grupp har vi även ett slutet forum på facebook tillsammans där ni som deltagare har möjlighet att lägga upp, och få feedback på, obegränsat antal filmer under kursens gång. I facebookgruppen har vi möjlighet att utveckla, individanpassa och gå vidare i de olika delarna – allt för att ni som ekipage ska få ut så mycket som möjligt av kursen.

INLÄRNINGSNIVÅ

Vill ni börja träna lydnad och lära in det fria följet så är detta nivån för dig! Vi går igenom reglerna, variationer och din målbild innan vi avhandlar hur vi lär in position, svängar, halter och hur vi får hunden att hålla den attityd vi vill. I slutet av kursen kikar vi på hur vi länkar ihop allt, och hur det ska se ut tävlingsmässigt.

FORTSÄTTNINGSNIVÅ 

Har du redan ett fritt följ, och vill ha hjälp att rätta till, lära om och förbättra? Då är fortsättningsnivån för dig! Vi kikar på hur vi lär om/förbättrar positionen, svängar, förflyttningar och halter. Vi kikar även på attityd, sinnesstämning och störningsträning.

Kostnad? 900:-
Startdatum hösten 2017: Fredag 15/9
Anmälan till alba.sand.hellman@gmail.com som ska innehålla: namn, hundens ras, ålder och er nuvarande nivå i fria följet. Betalning skall vara oss tillhanda en vecka innan kursstart.