Online coaching

image

image

Vill ni ha flexibel och anpassningsbar coaching och stöd i lydnadens roligaste moment, vilket såklart är fritt följ, så är onlinekonceptet något för er! I vinter och vår går två omgångar med en inlärnings- och en fortsättningsversion här på Sane is boring. I grupper om 6 deltagare per nivå går vi igenom inlärning, finliret och era individuella frågor i 6 st lektioner med förklarande text- och filmmaterial. En lektion i veckan behandlar en eller fleraa utvalda delar av det fria följet – inom gruppen har vi även ett slutet forum på facebook där ni som deltagare har möjlighet att lägga upp, och få feedback på, obegränsat antal filmer under kursens gång!

INLÄRNINGSNIVÅ

Vill ni börja träna lydnad och lära in det fria följet så är detta nivån för dig! Vi går igenom reglerna, variationer och din målbild innan vi avhandlar hur vi lär in position, svängar, halter och hur vi får hunden att hålla den attityd vi vill. I slutet av kursen kikar vi på hur vi länkar ihop allt, och hur det ska se ut tävlingsmässigt.

FORTSÄTTNINGSNIVÅ 

Har du redan ett fritt följ, och vill ha hjälp att rätta till, lära om och förbättra? Då är fortsättningsnivån för dig! Vi kikar på hur vi lär om/förbättrar positionen, svängar, förflyttningar och halter. Vi kikar även på attityd, sinnesstämning och störningsträning.

När? Start 18/4-2016 Kostnad? 800:-

Anmälan till teamsaneisboring@gmail.com som ska innehålla: namn, adress, hundens ras, ålder och er nuvarande nivå i fria följet.

____________________

TA DEL AV ONLINEKURS-MATERIALET?

Vill du på egen hand, i din egen takt, gå igenom lektionerna som ingår i onlinekurserna? Då är det här ett ypperligt alternativ för dig. Lektionerna är 6 stycken per nivå, och går igenom position, svängar, stegförflyttningar, tempoväxlingar, aktivitetsnivå, störningar, tävlingsträning och ihoplänkning av fria följets olika delar.

Ingen individuell coaching ingår, du anmäler via mejl att du vill ha tillgång till lektionerna, och får ett mejl med länkar och inloggningsuppgifter.

Kostnad: 500:-
Mejla teamsaneisboring@gmail.com

 

logoone